Destiláty rodinnej pálenice Janštovcov z Brezna už svojou chuťou a intenzitou príjemne prekvapili nejedného Horehronca, ba aj ľudí v šírom svete. Pri výrobe regionálnych produktov - horehronských destilátov -siahajú po lokálnych surovinách, ručne zbieraných borievkach a čučoriedkach dozrievajúcich na okolitých vŕškoch a zlatistej pšenici pestovanej na lúkach v srdci Slovenska. Tak, ako si kedysi Horehronci vyrábali ražovicu z dopestovaného obilia, dnes v pálenici SABER vyrábajú Vodku Hugan, ktorú ocenili nielen Brezňania – Hugáni, ale aj znalci v Londýne. Tradíciami a horehronskými pastvinami rozvoniava Palantír Borovička, vyrobená poctivo z plodov borievok. Vôňu i taje lesa v sebe ukrýva Palantír Smrekovička, destilát zo smrekových výhonkov, ktorý na svete nemá obdoby a čučoriedkový destilát Constantin, prekypujúci chuťou na Horehroní dozretých lesných čučoriedok.